Even voorstellen…

Mijn naam is Youri Keulen, 19 jaar oud en wonend te Spaubeek. Ik ben de oudste van een drieling, en heb dus een broer en zus (Noah & Bo).

Mijn passie voor Triathlon is pas geleden gestart, nadat ik eerder wel actief was in de voetbal en atletiek wereld. Ik ben gestart met atletiek toen ik 6 jaar oud was. Ik vond dit erg leuk en ben een aantal keren Nederlands kampioen geworden op de 800m indoor.

Op een gegeven moment stopte de regiotrainingen voor mij en was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Ik heb me opgegeven voor de traithlon talentendag en werd uitgenodigd om mee te trainen bij het NTC. Daar werd me geadviseerd om te investeren in het zwemmen. Ik was wel een goede fietser en lopen was natuurlijk geen probleem. Maar dan ben je nog geen goede triathleet!!!

Ik heb me volledig gestort op deze nieuwe passie en met resultaat. Ik maak enorme progressie en het is mijn lust en mijn leven. Ik maak sinds dit jaar aansluiting bij de Europese top en krijg loon naar werken.
Ook ben ik in september 2016 mogen starten op het WK Junioren in Cozumel Mexico en in 2017 start ik op het EK en hopelijk ook op het WK in eigen land.

Momenteel train ik 6 dagen in de week en train ik meerdere keren per dag. Dit is pittig want ik ben ook nog eens gestart met het CIOS.

Dit alles doe ik met een doel. Ik wil graag meedoen aan het WK triathlon 2017 in Rotterdam en mijn hoofddoel is de Olympische spelen 2024

Middels deze website hoop ik u te informeren over mijn carrière als triatlon sporter!